’t Blauwe Theehuis

‘t Blauwe Theehuis; een plek waar je kunt werken met je laptop, afspreken met je vrienden, dansen op een feestje en zelfs je bruiloft kunt vieren. Midden in de stad kun je tussen de duiven en parkieten genieten van het groen.

‘t Blauwe Theehuis is een uniek gebouw, herkenbaar aan zijn ronde vorm en blauw witte kleur. Het is in 1937 ontworpen door de gebroeders Baanders in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Vanaf de 1e verdieping heb je een prachtig uitzicht over het Vondelpark. Het buitenterras is met 700 zitplaatsen één van Europa’s grootste terrassen. Als het zonnetje schijnt komen de Amsterdammers en toeristen daar vaak van genieten en is het op het terras gezellig druk.

Er worden regelmatig dingen georganiseerd, zo wordt het WK of EK uitgezonden op groot scherm, worden er in de zomermaanden gratis yogalessen aangeboden, vinden er filmavonden plaats of je kunt op een zomeravond genieten van een cocktail en muziek van één van onze DJ’s. De sfeer is laid back, de koffie versgemalen en het personeel vriendelijk.

Kom je langs?

www.blauwetheehuis.nl

www.facebook.com/blauwetheehuis