Vondelpark Ondernemers

Bekijk hieronder het overzicht van restaurants, bars, theaters, kindercentrums, het informatiepunten, sportvelden en verschillende stichtingen in het Vondelpark, die aangesloten zijn bij de Vondelpark Ondernemersvereniging.


Boostcamp

Boostcamp biedt workouts in het Vondelpark. Van groepslessen tot personal training. Dagelijks vertrekt de groep vanaf de ingang P.C. Hooftstraat. Lessen kunnen worden aangevuld met voedingsadvies.


Dierenkliniek Vondelpark 

In het hart van Amsterdam Zuid vindt u de betrokken en deskundige dierenartsen van Dierenkliniek Vondelpark. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van katten, honden en kleine huisdieren. Ons doel is het optimaliseren van de gezondheid van uw huisdier en het tevreden stellen van u als eigenaar. Wij nemen dan ook ruim de tijd voor u en zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.


Groot Melkhuis

Groot Melkhuis in het Vondelpark, welke Amsterdammer heeft er nou niet op schommel gezeten? Maar Groot Melkhuis is veel meer dan een speeltuin, het heeft het prachtig terras aan het water, een uitgebreid buffet en Wifi. Wist je dat je in Groot Melkhuis ook geweldige feesten of recepties kunt geven?


De Hollandsche Manege

Midden in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark bevindt zich een goed bewaard geheim.


Kindercentrum Wereldkids

In ons prachtige monumentale pand aan Vondelpark 4 hebben wij overdag een Peuterschool en ’s middags een BSO. We zijn omringd door de natuur, midden in de stad Amsterdam! Zowel met Peuterschool Amsterdam als BSO de Natuurkids gaan wij zoveel mogelijk naar buiten, natuur staat dan ook centraal bij deze locatie. Voor meer informatie, check onze website.


Kinderkookkafé

Het Kinderkookkafé is de plek waar kinderen bakken, koken en bedienen.
Kinderen koken hier voor zichzelf en voor gasten. Overdag uit de help-jezelf-bar (0-100 jaar), maar ook tijdens (verjaardags-)feestjes en individueel met het ‘Open diner’.

Het Kinderkookkafé is gevestigd te Vondelpark 6b, in de voormalige meststallen van het Vondelpark, aan de Kattenlaan.


L.T.C. Festina

Al sinds 1864 kun je bij Lawn Tennis Club Festina terecht om te tennissen. Acht gravelbanen liggen voor je klaar om een balletje op te slaan, mee te doen met toernooien of een van de talloze tennisactiviteiten die de club organiseert. In het fraaie clubhuis kun je terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of borrel.


Het Orgelpark

Het internationale concertpodium in Amsterdam voor organisten, componisten en andere kunstenaars.


Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis

‘t Blauwe Theehuis is nieuwste proeflokaal van Brouwerij ’t IJ. Rond het begin van de zomer gaat het open en kun je midden in Amsterdams prachtige Vondelpark terecht voor een goed glas bier.


De Roos

Van mindfulness tot mediums, van retraites tot coaching, van yoga tot tantra… Het grootste lesaanbod op het gebied van bewustwording, yoga en meditatie vind je bij de Roos in Amsterdam!


SOOZ Amsterdam

Sociaal Ondernemend Opbouwwerk Zuid (SOOZ) is een innovatieve organisatie voor samenlevingsopbouw en vooral actief in het stadsdeel Amsterdam Zuid. SOOZ ontwikkelt en realiseert projecten ter verbetering van de leef- en woonomgeving, zoals Huis van de Wijk Olympus, Het Hoofdkwartier, Natuur en Milieuteam Zuid.


Stayokay Amsterdam Vondelpark

Amsterdam ligt aan je voeten. Dit hostel is één van de grootste -internationaal befaamde- hostels van Europa, waardoor je er reizigers ontmoet uit de hele wereld. Het hostel beschikt o.a. over 2-, 4- en 6-persoonskamers met allen een eigen douche en toilet.

Met haar fantastische ligging aan het Vondelpark, op 5 minuten loopafstand van het Leidseplein, Museumplein en de diverse bekende winkelstraten; verblijf je in dit hostel in het hart van de stad! Overnacht in Stayokay Amsterdam Vondelpark en onderga ‘dé stad Amsterdam’.


VondelCS

VondelCS is de hotspot waar media, cultuur en opinie samenkomen. Het pand beschikt over drie studio’s voor (live) radio, televisie en culturele evenementen. Hier worden verbindingen gelegd tussen kunstenaars en publiek; tussen nieuwe en gevestigde talenten; tussen jong en oud; offline en online. De CS staat dan ook voor ‘Cum Suis’, het Latijn voor ‘met de zijnen’.


Vondelpark3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het monumentale Vondelparkpaviljoen. Hier geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, borrel en diner in het sfeervolle restaurant of op het terras.
Of je nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, een salade na een rondje Vondelpark of voor een uitgebreid diner met een klant: Vondelpark3 is open en jij bent welkom.


Vondelpark Openluchttheater

Verscholen tussen de bomen in het hart van het park, vind je het Vondelpark Openluchttheater. Iedere zomer biedt het Openluchttheater een goed, divers en verrassend programma met meer dan 150 concerten en voorstellingen. Ontdek uiteenlopende genres als (pop)muziek, klassiek, dans, jeugd, cabaret en comedy en loop eens binnen!


De Vondeltuin

De Vondeltuin is een groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Net als in je eigen tuin mag je hier gewoon doen waar je zin in hebt! Eten? Kan! Drinken? Zeker! Hangen op een strandstoel? Tjek! We hopen je gauw eens te zien op ons terras.