Light the Night Run 14 januari

Sinds het 40-jarig jubileum is er naast de reguliere zondagse ‘Vondelparkloop’ een extra run. Op zaterdagavond is er de bijzondere avondeditie ‘Vondelparkloop – Light the Night’. Deze run is een gezellige 10 kilometerwedstrijd die start om 19.00 uur. Elk jaar hebben nog meer en nog mooiere lichteffecten het parcours een afwisselende en bijzondere sfeer gegeven. De opzwepende muziek onderweg zorgt verder voor de sfeervolle noot.

Samen met ‘Lights and More’ wordt het Vondelpark prachtig verlicht en van de 10 kilometer een geweldige belevenis gemaakt. Zorg dat je zelf ook goed en mooi verlicht aan de start komt, hoe mooier des te beter. Vanaf de start vorm je met zijn allen een lang verlicht lint van hardlopers door het Vondelpark.

Lees meer op: http://vondelparkloop.nl/zaterdag/